Contact
Ons

Wij helpen je graag bij het oplossen van problemen en bieden de nodige ondersteuning. Wanneer je een vraag of opmerking hebt, laat dit dan aan ons weten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Klaar om te beginnen met investeren in jouw toekomst?

Wij bij kredietkaartaanvraag zetten ons in voor een verantwoorde kredietverlening. We helpen je bij een aanvraag voor een lening of krediet. Zo kun je uitgebreid controleren of jouw financiële situatie in aanmerking komt voor een lening.

Bel ons

FAQ

Wat is een persoonlijke lening?

Persoonlijke leningen zijn de meest voorkomende vorm van lenen. Leningbedragen, looptijden en rentepercentages staan ​​vooraf vast. Bij een persoonlijk lening weet je precies waar je aan toe bent.

Je ontvangt het gewenste leenbedrag direct en betaald maandelijks een vast bedrag terug. Meestal geef je bij een persoonlijke lening het bedrag direct in één keer uit.

Wat is een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet heeft daarentegen geen vaste einddatum. Hiermee kun je op ieder moment geld opnemen (tot een bepaald bedrag).

Er is sprake van variabele rente. Dit betekent dat de rente tijdens de periode kan stijgen of dalen. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je opneemt. 

Wat is inflatie?

Inflatie betekent dat geld zijn waarde verliest, en het heeft hierdoor ook invloed op de rente.

Dit betekent dat niet alleen je spaargeld in waarde daalt, maar ook je persoonlijke leningen. Je kunt minder kopen van het geleende geld, maar hoeft ook minder terug te betalen.

Hoe werkt een kredietaanvraag?

De kredietverstrekker moet van voldoende informatie en documenten voorzien zijn voordat de lening wordt afgesloten.

Het is handig om vooraf de juiste documenten te verzamelen zodat de aanvraag snel en zorgvuldig gedaan kan worden. Het doel is om een lening aanvragen voor je bedrijf zo makkelijk mogelijk te maken. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws

Schrijf je dan nu in voor de kredietkaartaanvraag nieuwsbrief vol met handige tips en informatie.

Contact

Wie geld wil lenen, kan tegenwoordig makkelijk een lening online aanvragen. Wij helpen je graag met voldoende informatie over het aanvragen van een lening.

Contact

Stel je vraag 

06 2361-2362
[email protected]