Over ons

Advies over geld lenen is voor iedereen handig. Ook degenen met een economische achtergrond! Wij zijn kredietexperts en altijd op de hoogte. Zo weet je zeker dat je de beste lening krijgt, weet je precies wat je risico’s zijn en betaal je de beste rente.

Ons verhaal

Wat we doen

Online geld lenen bij een bank is tegenwoordig heel gemakkelijk. Dit doe je snel zelf achter je computer. Geld lenen is echter bedoeld om je te helpen, niet om je in financiële problemen te brengen. Het is daarom belangrijk om altijd op een verantwoorde manier te lenen. Het begint met de juiste kredietvorm.

Zoals we al aangeven in onze blogartikelen controleren banken altijd details voordat ze een lening afsluiten. 

Dit doen zij om te beoordelen of je de lening kunt terugbetalen. De bank controleert je inkomsten en uitgaven. Ze doen dit zowel voor zichzelf als voor jou. Je wilt immers niet in de financiële problemen komen door veel geld te lenen bij de bank.

Geld lenen bij een bank is dus heel gemakkelijk en doe je snel zelf online. Het is niet altijd de goedkoopste manier. Wij raden altijd aan om jezelf vantevoren goed in te lezen en te informeren.

Onze missie & waardes

Wij bij kredietkaartaanvraag zetten ons in voor een verantwoorde kredietverlening. We helpen je bij een aanvraag voor een lening of krediet. Zo kun je uitgebreid controleren of jouw financiële situatie in aanmerking komt voor een lening. Een gebruiksvriendelijke, hoogwaardige leenervaring voor iedereen is onze missie.

Missie

Alleen als je een kredietexpert bent, kun je je weg vinden en zelf een verstandige en lucratieve structuur bedenken. Voor degenen die dat niet zijn, is advies eigenlijk essentieel. Onze specialisten rekenen geen extra kosten.

Visie

We moedigen je aan om op een verantwoorde manier een lening af te sluiten, de mogelijkheden en voorwaarden duidelijk te maken en er voor je te zijn wanneer je het nodig hebt.

Waarden

Kredietkaartaanvraag.nl is aan geen enkele provider gebonden. Het maakt dus niet uit welke aanbieder je kiest. Wij zijn van mening dat vergelijkingen alleen mogelijk zijn als ze volledig objectief zijn.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws

Schrijf je dan nu in voor de kredietkaartaanvraag nieuwsbrief vol met handige tips en informatie.

Contact

Wanneer je een vraag of opmerking hebt, laat dit dan aan ons weten door op onze contactpagina het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Stel je vraag 

06 2361-2362
[email protected]