Service

Het rentepercentage is afhankelijk van het door jou gekozen leenbedrag, de looptijd en jouw persoonlijke en financiële situatie.

Loyale klanten

%

Rentepercentage

Klantwaardering

Rentevergelijkingen op leningen zijn niet altijd even duidelijk. Het kan zijn dat je zo graag geld leent bij de bank dat je vergeet goed naar de rente te kijken. Het is heel eenvoudig om een ​​overzicht te krijgen van de leentarieven.

Wil je een lening aanvragen, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

Het is niet altijd verstandig om zoveel mogelijk te lenen. Bedenk goed hoeveel je nodig hebt en of je dit bedrag kunt terugbetalen. Om te bepalen hoeveel je maximaal kunt lenen, kijkt de kredietverstrekker naar jouw inkomen en gezinssituatie.

Welk bedrag wil je lenen?

Rentepercentages verschillen per kredietverstrekker. Denk voordat je een lening aanvraagt ​​goed na over het doel van de lening en de gewenste aflossingstermijn. Op basis hiervan kun je makkelijker leningen kiezen bij verschillende kredietverstrekkers.

Welke lening past bij jou?

De rente die je betaalt over het geleende bedrag bepaalt de kostprijs van de lening. Vind je een lening met een lagere rente, dan kun je de lening oversluiten. Een lagere rente betekent minder geld om te lenen. De maximale rente op kredieten bedraagt sinds 10 augustus 2020 10%.

Wat is de rente over de lening?

Contact

Wanneer je een vraag of opmerking hebt, laat dit dan aan ons weten door op onze contactpagina het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Stel je vraag 

06 2361-2362
[email protected]